St4rL1gH7 World

Manchester City ofera 120 de milioane de euro pentru Kaka


Manchester City a trimis o delagatie la Milano pentru a discuta un posibil transfer al lui Kaka, care ar putea castiga 75 de milioane de lire sterline in 5 ani.

Patronii arabi de la City vor sa il transfere cat mai repede pe Kaka si ii forteaza pe sefii de la Milan sa ii dea drumul brazilianului inca din vara.

"Nu stiu nimic despre oferta celor de la Manchester City pentru Kaka. Cred ca nu este transferabil si, in acest caz, va ramane la Milan", spune Silvio Berlusconi.

"Clientul meu nu va merge in Anglia doar pentru bani, desi trebuie sa recunosc ca i s-a oferit o suma care ar ameti aproape pe oricine. Patronii lui City sunt dispusi sa pluseze pana la 16 milioane de euro pe an, ceea ce ar face din Kaka nu cel mai bine platit jucator de pe planeta, ci fotbalistul cu cel mai mare salariu de pe glob cel putin 10 ani de acum inainte”, spune agentul lui Kaka.

"Imi doresc sa cresc in cotinuare alaturi de AC Milan. Obiectivul meu este sa devin capitanul acestei echipe. Stiu ca exista o ierarhie pentru postul de capitan, inaintea mea sunt in acest moment Paolo Maldini si Massimo Ambrosini, dar mai tarziu...", a declarat castigatorul Kaka pentru Mediaset.

Cel mai bogat om din Premier League, seicul Mansour bin Zayed Al Nahyan, i-a oferit vedetei lui AC Milan un salariu demn de Cartea Recordurilor. In cazul in care Kaka ar semna cu Manchester City el ar putea castiga 280.000 de lire sterline pe saptamana.

Scandal Nikita la Vedete-n Figuri

Concert

......::::: CHAT :::::.....

Evenimente

Arhiva