St4rL1gH7 World

In Gura Presei 01-02-2009

Aseara m-a chinuit talentul si am inregistrat emisiunea "In gura presei". Aceasta ocupa 1.05 gb...incep sa caut programele si sa intreb oamenii pe mess cum sa tai filmul in mai multe bucatele si sa caut site-uri care ofera servicii de video sharing si sa aiba o limita mare la upload...singurul e youtube-ul care are 1 gb....mai mult nu am gasit pe nicaieri. Am inceput cu Windows Movie Maker, rup filmul in doua parti...prima parte se salveaza....a 2-a...la 47% se bloca. In sfarsit..gasesc un program care taie filmuletele intr-un mod mai elegant si mai usor (si mult mai rapid) si tai filmul in 2 parti ..prima parte 500 ..a 2-a..550. Postez primul clip pe youtube in vreo 3 ore...il incarca jumatate de ora, apoi vad ca nu mi-au acceptat filmuletul pentru ca ocupa prea mult pentru durata lui.Am zis..ok..am mai taiat odata filmele...din 2, s-au facut 4 bucati...uploadez primele 2 sferturi...a fost ok....urmeaza al 3-lea filmulet..il uploadez...primesc mesajul ca dureaza prea mult (avea 11 min si ceva) deci nu mi l-a acceptat...iau a 2-a jumatate din nou si o tai in 3 parti. Asa a mers...sper sa aprecieze cineva munca mea :)) ...urasc uploadul pe youtube...nici macar nu are o bara sau ceva unde scrie viteza, cat ai uploadat si toate detaliile de genul. Nu stiu daca o sa mai inregistrez aceasta emisiune in viitor :)) ...Vizionare placuta
PS: Stiu...prea multe puncte puncte (...) :))









Samsung ar putea lansa un telefon cu senzor de 12 megapixeli


După ce mai multe companii care produc telefoane mobile au lansat handset-uri cu camere de 8 megapixeli, iată că acum apar zvonuri că Samsung va lansa, în cursul acestei luni, la Mobile World Congress, un terminal cu senzor de 12 megapixeli. Potrivit informaţiilor neoficiale care au intrat în posesia engadget.com, telefonul va fi produs în serie din februarie, urmând ca debutul în Europa să aibă loc apoi la scurt timp.

Nu există alte detalii tehnice sau despre design, doar imaginea de mai jos, care este oricum realizată în Photoshop. Este posibil ca telefonul să dispună însă de GPS, captură video DivX şi Wi-Fi cu suport DLNA. Nu ştim până unde va duce această bătălie a megapixelilor, însă, cu siguranţă aceste telefoane nu pot înlocui o cameră foto, fie ea şi o săpunieră cu aceeaşi rezoluţie.

......::::: CHAT :::::.....

Evenimente

Arhiva