St4rL1gH7 World

Marijuana legalizata


Pe data de 30.01.2009 Guvernul Romaniei a adoptat prin ordonanta de urgenta noua lege, conform carei marijuana devine legala, iar consumul sub orice forma al acestei substante se poate face in locuri special amenajate sau in spatiile personale. Este interzis totusi consumul in spatii publice. Prin aceasta masura se doreste diminuarea traficului cu droguri, aceasta substanta putand fi achizitionata incepand de maine de la orice magazin care vinde tigari. Concurenta pe piata se dovedeste a fi mare, iesind din ceata 4 firme producatoare: "Verde", "Get ON", "African bush" si "Light this shit!" iar firma Marlboro a anuntat ca va deschide o noua linie de productie pentru acest produs. In ceea ce priveste nivelul de risc al acestei substante, s-a observat ca alcoolul este factor mult mai periculos decat marijuana.

Dar ce a determinat pe guvernanti sa adopte aceasta lege tocmai acum? Un reporter times.ro a aflat acest lucru direct de la domnul Emil Boc: "Vrem niste romani mai relaxati, mai veseli si mai optimisti pe timp de criza. Devenisera cu totul si cu totul deprimati, iar alcoolul nu mai e o solutie. Daca putem si noi face ceva pentru a imbunatati starea lor de spirit...cred ca acesta este cel mai bun lucru".

Carbon - Reactii adverse [Promo]





E Timpul! Facem Records prezinta albumul CARBON - REACTII ADVERSE. Dupa mai bine de 10 ani de activitate in underground Carbon rupe blestemul albumelor nescoase Pirats Klan cu acest dublu CD. Majoritatea beaturilor sunt facute chiar de Carbon care a spat adanc in muntii de vinil ca sa gaseasca cele mai potrivite sunete. Cu ajutorul celorlalti MC, DJ si beatmakeri care intervin pe album de-a lungul a aproape 80 de minute de hiphop, Carbon incearca sa ilustreze o imagine cat mai completa cu piese foarte variate ca atitudine, subiect sau sound.
Lui DJ Paul i-a placut atat de mult albumul incat nu s-a putut abtine sa nu puna mana pe mixer si platane si sa faca un mix promo. Puteti sa ascultati amestecul aici:



O sa fie disponibil in curand si pe magazinul online Hiphopkulture, mai multe detalii in curand pe site-ul lor, www.hiphopkulture.ro

Cine se duce in Rusia ?



Elena Gheorghe a câştigat, sâmbătă seara, finala selecţiei naţionale Eurovision, piesa "The balkan girls" urmând să reprezinte România la semifinala internaţională Eurovision Song Contest de la Moscova, Rusia, din luna mai.

Elena Gheorghe, cu melodia "The Balkan Girls" (muzică Laurenţiu Duţă, Ovidiu Bistriceanu şi Daris Mangal; text Laurenţiu Duţă şi Alexandru Pelin), a obţinut un total de 22 de puncte, din partea juriului şi a publicului.

"Este cel mai frumos moment al vieţii mele. (...) Vreau să îi dedic succesul tatălui meu, este ziua lui", a declarat, după anunţarea rezultatelor, Elena Gheorghe.

Pe poziţia a doua în clasamentul final s-a situat Cătălin Josan, care a interpretat piesa "Stop", iar pe locul al treilea s-a clasat trupa Blaxy Girls, cu melodia "Dear Mama".

Elena Gheorghe a obţinut un total de 12 puncte din partea juriului. Ea s-a clasat pe primul loc în preferinţele juriului, în timp ce în preferinţele publicului pe primul loc s-au situat Blaxy Girls, cu 4.861 de voturi telefonice (echivalentul a 12 puncte).

Aveti aici clipul melodiei castigatoare:

......::::: CHAT :::::.....

Evenimente

Arhiva